Kamperen op de boerderijcamping

Kamperen op boerderijcamping in zuid-Frankrijk

Ruime kampeerplaatsen midden in de natuur

Op het lichtglooiende terrein bij de boerderij bevinden zich 12 kampeerplaatsen. Deze zijn gedeeltelijk aan de bosrand en gedeeltelijk in de zon gesitueerd. Vanaf de meeste plaatsen heeft u een schitterend uitzicht over de vallei.
 
camping met zwembad in Languedoc

Rust, ruimte en natuur

Het sanitair van de camping is zeer eenvoudig en biedt 2 douches, 2 toiletten, 2 wastafels, een afwasplaats en een wasmachine (€). U bevindt zich op onze boerderijcamping midden in de ruige natuur. Geen afgezette paden of met heggen omzoomde plaatsen, wel een schitterende mediterrane vegetatie, prachtige vlinders en het geluid van talloze dieren.

Op onze camping zijn honden toegestaan er daar wordt veelvuldig gebruik van gemaakt. Tot half juli en na half augustus is er meestal nog wel een plekje en dus niet persé nodig te reserveren; voor de tussenliggende periode, het superhoogseizoen, is het verstandig dit wel te doen.

kroeg op boerderijcamping in zuidfrankrijk

Vrolijke muziekIn ons kroegje heeft live muziek al voor erg veel gezellige avonden gezorgd, schroom dus niet uw instrument mee te nemen!

zwembad bij boerderijcamping in zuidfrankrijk

Verkoelend zwembadZuid Frankrijk kent aangename temperaturen, voor verkoeling kunt u een duik nemen in het zwembad

camping zuidfrankrijk op de boerderij

Biologische groentenDe meeste maaltijden worden bereid met biologische (eigen verbouwde) groenten en vlees. Alle stroom van de camping wordt geleverd door zonnepanelen.

Beoordelingen van gasten

Het hoogtepunt van een hele fijne vakantie in Spanje en Frankrijk was ons verblijf op deze camping (met tent). We kregen een fijne plek toegewezen, met veel privacy en een mooi uitzicht over de 35 hectare natuur en weiden, een aanrader!

Monique

wij hebben ruim een week op deze boederijcamping gestaan. Een fantastische ervaring! Op de camping hangt een zeer prettige ongedwongen sfeer. Kinderen spelen in het bos en maken een bomhut, vermaken zich in het zwembad of voetballen op het grote veld

Roy