Altijd wat te doen in de omgeving van de boerderij

Kamperen op boerderijcamping in zuid-Frankrijk
 
camping met zwembad in Languedoc

Zwemmen

Als onze gast heeft u vrij toegang tot het zwembad voor de boerderij van 10.00 tot 19.00 uur, afmeting 8x12 meter, aflopend van 0.40 cm tot 1.50 m diepte.

Voor de liefhebbers van natuurwater zijn het merengebied bij La Salvetat en de Middellandse Zee op de berijdbare afstand van één uur.

 
camping met zwembad in Languedoc

Fietsen

Fietsen in deze buurt is van sportief niveau. Absoluut te ontdekken is het VTT oftewel off the road fietsen. Detail kaarten aanwezig. Er is ook de "piste vert" - een oude spoorlijn van Bedarieux naar Mazamet, 78 km wandel, fiets of paardrijgenot (paard zelf meenemen).

 
camping met zwembad in Languedoc

Wandelen

Op de boerderij hebben we een zeer uitgebreide documentatie wat betreft wandelingen in de omgeving, voor alle niveaus en voor alle afstanden. Heel populair is een randonnee met een ezeltje! Zie ook www.signoles.com

 
camping met zwembad in Languedoc

Kanovaren

Kanovaren kan in (oa) Roquebrun, er zijn 5 tochten vanaf anderhalf uur tot 2 á 3 dagen. Voor meer informatie, zie www.canoe-france.com/orb

 
camping met zwembad in Languedoc

Klimmen

Voor de liefhebbers van rotsklimmen zijn er tal van mogelijkheden in de omgeving van Les Therondels, zowel voor sportklimmers als meer alpiene rotsklimmers. Op de Alpen na is dit het grootste granietmassief van Frankrijk. Groot voordeel van graniet: het blijft zo heerlijk ruw! De liefhebbers van goed behaakte klimtuinen kunnen hier echt genieten. Bijvoorbeeld in de Gorges d'Héric, waar ook heerlijke koele waterpoelen om weer een beetje bij te komen!

 
camping met zwembad in Languedoc

Muziek maken

Bahalve een prachtige vakantie-stek, is Les Therondels ook een sfeervolle locatie voor muzikale evenementen en feesten. Wij zijn enthousiaste (live) muziek liefhebbers dus schroom niet een muziekinstrument (of uw hele band...) ook mee te nemen.

Een professionele geluidsinstallatie maakt zelfs grotere evenementen mogelijk! Tot eind juni en vanaf begin september is Les Therondels ook te huur als feestlocatie voor groepen tot 80 personen!